29 iul. 2015 | 09:00

Moto X Style ar putea avea cea mai bună cameră pe un smartphone

ACTUALITATE
Moto X Style ar putea avea cea mai bună cameră pe un smartphone

În mai puţin de 24 de ore de lansarea Moto X Style, cei de la DxOMark au confirmat că depăşeşte greii din industrie la abilităţi foto.

Deşi abia a fost lansat, noul Moto X Style se pare că a avut deja timp să treacă prin laboratoarele de testare ale DxOMark pentru un test elaborat obiectiv al abilităţilor sale de captură. În câteva cuvinte, rezultatele au fost impresionante.

În contextul în care iPhone 6 şi Xperia Z3+ au avut nişte scoruri remarcabile în trecut, noul Moto X Style a reuşit să le depăşească pe amândouă. În plus, s-a apropiat destul de mult de liderii din industrie, Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge. X Style a primit 83 de puncte din 100, în timp ce vârfurile de gamă marca Samsung se mândresc cu doar 3 puncte mai mult. Merită avute însă în vedere şi alte câteva detalii tehnice, nu doar nişte cifre.

,,Scorurile pentru expunere, contrast şi culoare sunt pe aceeaşi pagină cu Samsung Galaxy S6 Edge şi iPhone 6 Plus, de asemenea, s-a apropiat destul de mult la autofocus, textura (detalii) şi control pentru zgomot de imaginie şi artifacte.” Fiind destul de impresionat de rezultate, Kevin Carter de la DxOMark a ţinut să menţioneze că abilităţile grafice ale Moto X Style sunt destul de apropiate de vârful piramidei la acest capitol. Peste acest prag, nota finală începe să fie definită de modul în care fiecare dintre voi va folosi terminalul.

În definitiv, dacă vreţi să achiziţionaţi un smartphone destul de accesibil cu o cameră impresionantă, e bine de ştiut că nu mai trebuie să investiţi o sumă fabuloasă de bani într-un iPhone 6 sau Galaxy S6 Edge. Noul Moto X Style îşi face treaba cu prisos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele