Primul preview neoficial cu noul Moto G [VIDEO]

Fără a avea neapărat o dată oficială de lansare, noul a fost surprins zilele trecute într-un preview video neoficial, lăsând puţine aspecte nedezvăluite.

În secolul internetului, este foarte greu să lucrezi intens la un gadget, pentru o perioadă de câteva luni, fără ca acela să nu ajungă online într-o manieră neoficială. Cei de la Apple învaţă această lecţie în fiecare an, când se apropie data de lansare a unui nou iPhone.

Pornind de la aceeaşi premisă, de câteva săptămâni au început să ajungă online imagini şi specificaţii cu noul Motorola Moto G. Aceasta este unul dintre cele mai populare dispozitive ale celor de la Motorola.

Pentru că este aproape inevitabil ca cei de la  Motorola să anunţe un nou Moto G anul acesta, foarte mulţi internauţi sunt curioşi de upgrade-urile pe care le vom vedea în versiunea 2015. Cu scopul de a lămuri cea mai mare parte a dilemelor pe marginea iminentului gadget, un clip neoficial a început să circule pe internet de câteva zile.

Astfel, aflăm că exteriorul aparatului nu s-a modificat semnificativ. Pe spatele telefonului se poate observa o zonă cu o anumită textură mai special, dar, per ansamblu, Moto G rămâne neschimbat.

În ceea ce priveşte specificaţiile hardware, telefonul pare să folosească un SoC quad core pe 64 de biţi Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 de biţi, ajutat de un GPU Adreno 306 şi un GB memorie RAM. Cei care sperau la un upgrade al display-ului vor fi dezamăgiţi.

Din păcate, la fel ca anul trecut, întregul smartphone se va ascunde în spatele unui display de  aproximativ 5 inci cu o rezoluţie nativă 720p.  Partea de captură va fi o combinaţie dintre o cameră de 13 megapixeli şi o a doua de 5 megapixeli. Nu va lipsi suportul pentru trafic de date pe 4G LTE, iar sistemul de operare preinstalat va fi

Nu avem momentan nici o informaţie oficială legată de lansarea noului Moto G (2015), dar ar trebui să fie doar o chestiune de câteva săptămâni.

09:30 22.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video