Poate cel mai interesant ceas din 2014 va primi o nouă versiune

Poate cel mai interesant ceas din 2014 va primi o nouă versiune

Moto 360, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri ale anului trecut, ar putea primi în curând o nouă versiune.

Înainte de lansarea sa oficială de anul trecut, Moto 360 devenise unul dintre cele mai așteptate dispozitive de pe piață. Într-o vreme, despre acesta se spunea că ar putea revoluționa piața smartwatch-urilor. Nu a fost chiar așa, dar Motorola a reușit să creeze un gadget solid cu performanțe decente. Acum CEO-ul de la Lenovo a publicat pe contul său de Weibo mai multe imagini cu un dispozitiv despre care se spune că ar putea fi următoarea versiune de Moto 360.

Moto 360 1

În poza de mai sus se pot observa foarte clar mai multe dispozitive care seamănă mult cu Moto 360. Cu toate acestea, după cum notează și cei de la Droid Life, există anumite diferențe. În primul rând, ceasurile sunt de dimensiuni diferite, iar structura externă a acestora a fost modificată, fiind adăugate acum niște mânere pentru curea.

Mai interesant, este faptul că imaginile au fost șterse la foarte puțin timp după publicare, un lucru care probabil nu s-ar fi întâmplat dacă obiectele prezentate erau doar Moto 360. Ceasul de la Motorola are un ecran tactil rotund, de doar 1,5 inci, o rezoluție de 320×290 pixeli și este construit fix pentru Android Wear. Deși nu ajunge la acea autonomie dorită de cel puțin o săptămână, este un prim dispozitiv care are toate componentele de care ai avea nevoie într-un smartwatch. De asemenea, nici nu este prea mare și să solicite schimbări în stilul tău vestimentar. Puteți citi mai multe despre Moto 360 pe Playtech aici.

moto 360 2

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: