Mortal Kombat X Kollector’s Edition este dedicat fanilor cu buzunare adânci [VIDEO]

Dacă vă număraţi printre cei care aşteaptă cu ardoare să cumpere noul , e bine să aveţi în vedere faptul că există şi o variantă Kollector’s Edition.

Lansarea Mortal Kombat X se apropie cu paşi repezi, iar cei de la Warner Bros caută moduri din ce în ce mai creative pentru a vă tenta să vă aruncaţi la o precomandă. Cel mai nou gest din această serie implică anunţarea unei ediţii speciale a jocului cu numele de Kollector’s Edition care nu va fi deloc ieftină. Aceasta este deja a treia variantă a acestui titlu anunţată oficial, pe lângă iteraţiile premium şi limited.

Partea bună şi cea mai evidentă a întregii ecuaţii este că, indiferent de varianta pentru care optaţi, jocul efectiv, pentru consolă sau PC, va fi inclus în pachet. În plus, dacă nu mai rezistaţi tentaţiei şi faceţi precomandă la unui dintre magazinele online care oferă titlul pentru achiziţie, vă veţi număra printre singurele persoane care vor putea juca cu , mastodontul cu patru braţe.

Revenind însă la Kollector’s Edition, varianta ilustrată mai sus va mai include o jucărie Scorpion creată de Coarse şi un Kombat Pack format din patru jucători surpriză ce vor reprezenta o combinaţie dintre personaje clasice şi unele complet noi. Preţul de achiziţie pentru Mortal Kombat X Kollector’s Edition va fi de „doar” 150 de dolari şi, din păcate, va fi disponibil doar pentru PS4 şi Xbox One.

Mortal Kombat X va fi lansat oficial pe 14 aprilie şi, până la această oră, ştim că va include personajele Goro, Ferra & Torr, Ermac, Kano, Kitana, Kung Lao, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Sub-Zero, Cassie Cage, D’Vorah şi Kotal Kahn. Ermac este numele celui mai noi personaj din iminentul joc ce beneficiază de un trailer dedicat.

Alexandru Puiu
12:38 07.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video