În sfârșit, Mortal Kombat X primeşte o dată oficială de lansare

După o lungă aşteptare, nu vor fi prea fericiţi să afle că noul Mortal Kombat X nu va lansat decât în 2015.

Mortal Kombat X_Goro

De câteva luni, creatorii popularei serii de jocuri Mortal Kombat ne tot atrag atenţia cu diverse trailere pentru următorul joc din serie, al zecele din câte se pare.

este dezvoltat de NetherRealm Studios şi promite să ajungă în mâinile gamerilor pe 14 aprilie 2015. Acesta este un titlu care nu face discriminare când vine vorba de compatibilitate. Va rula la fel de bine pe PC, cât şi pe vechile console, Xbox 360 şi PlayStation 3 sau cele next-gen, Xbox One şi Sony PlayStation 4.

Cu ocazia anunţului oficial pentru data de lansare am aflat şi că Goro va fi prezent în această iteraţie de Mortal Kombat. Pentru cei cărora acest caracter le e străin, are patru mâini, două picioare şi este unul dintre cele mai fioroase. Este singurul, de exemplu, care este imun la lovituri la picioare. Pentru a vă stimula să investiţi într-o precomandă, dezvoltatorul jocului a promis că nu va trebui să luptaţi pentru a-l debloca pe Goro, ci îl veţi avea disponibil din prima zi.

Mai jos am integrat cea mai lungă secvenţă de gameplay din Mortal Kombat X prezentată în urmă cu câteva luni la E3. Aceasta s-ar putea să vă ajute să înţelegeţi mai bine la ce s-au referit oficialii NetherRealm când l-au clasificat ca oferind ,,cea mai brutală experienţă de Mortal Kombat din toate timpurile.”

11:00 06.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video