Creatorii Mortal Kombat X ne arată cel mai nou trailer [VIDEO]

Mortal Kombat X este un titlu care pare foarte atrăgător şi care va atrage fanii seriei prin acelaşi conţinut incredibil de agresiv şi sângeros.

Mai sunt doar câteva luni până pe 14 aprilie, data de lansare a noului pentru Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi PC. Pentru a încerca să ne motiveze să facem precomandă, realizatorii acestui titlu mult aşteptat au mai creat un trailer.

Dezvoltat de , iminentul Mortal Kombat X nu pare să se distanţeze prea mult de reţeta vechilor jocuri. Cel puţin asta desprindem din seria de trailere lansate online. În cea mai recentă secvenţă de gameplay, surprinsă în clipul de mai jos, îi vedem mai bine pe Kung Lao şi Kitana. De asemenea, ne este înfăţişat pentru prima oară Goro, mastodontul cu patru mâini pe care îl veţi putea debloca doar prin precomandă.

Mortal Kombat X va fi al zecelea joc din serie şi unul la care NetherRealm lucrează deja de câţiva ani. Este prima iteraţie next-gen a francizei şi introduce un amalgam de elemente noi de gameplay combinate într-un mod inspirat cu prezentări cinematice. Nu va lipsi partea brutală a ecuaţiei, iar partea online va reprezenta o componentă vitală pentru a aprecia cum se cuvine efortul dezvoltatorilor. Pentru prima dată, într-un joc Mortal Kombat, vor exista mai multe variaţii ale fiecărui caracter, iar fiecare variaţie va avea un impact semnificativ asupra strategiei pe care o veţi putea adopta şi a stilului de joc de care aceasta va fi capabilă.

Alexandru Puiu
13:50 18.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video