LG G4 a intrat în Cartea Recordurilor prin selfie-uri

LG G4 a intrat în Cartea Recordurilor prin selfie-uri

LG G4 a reuşit să intre zilele trecute în Cartea Recordurilor Guiness după ce a stat la baza unui lanţ de în Mexic.

Cei care au avut ocazia până la această oră să pună mâna pe LG G4 pot confirma că respectivul smartphone de vârf al celor de la LG, printre multe alte abilităţi, este foarte capabil şi la capturi foto-video. Din acest motiv, încercând să creeze un pic de marketing inspirat, sud coreeni au organizat în urmă cu câteva zile în Mexic o tentativă pentru depăşirea unui record mondial. Partea bună este că tentativa a fost reuşită şi un oficial al a fost prezent la faţa locului pentru a certifica evenimentul.

Numele complet al recordului deţinut de LG G4 este World’s Longest Selfie Relay Chain sau cea mai lungă serie de selfie-uri în lanţ realizate cu un singur aparat. Pentru obţinerea sa, în Mexico City, pe 13 iunie, timp de două ore, au stat la coadă nu mai puţin de 2.500 de persoane în apropierea castelului Chapultepec, un important obiectiv istoric din capitala mexicană. În total, în respectivul context, au fost realizate 746 de selfie-uri individuale şi de grup, suficiente pentru a stabili un nou record. Recordul anterior a fost stabilit în urmă cu aproximativ o lună în Statele Unite ale Americii şi s-a reflectat în ,,doar” 531 de selfie-uri.

Evenimentul a fost coordonat de Daniel Aguilar din partea LG Electronics Mexio şi de Alex Angert din partea Guiness. Aparent, un selfie a durat aproximativ 10 secunde, iar LG G4 a făcut faţă cu brio, nefiind necesară reîncărcarea bateriei sau înlocuirea ei. ,,G4 mai avea suficientă energie rămasă, dar am rămas noi fără oameni.

Citește și: