Mitsubishi eX Concept dă tonul viitoarelor modele ale japonezilor

Mitsubishi va prezenta conceptul unui SUV compact electric, denumit eX, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

SUV-ul electric ne oferă o idee despre cum va arăta viitoarea generație de vehicule electrice a celor de la Mitsubishi. Acesta se laudă cu cele mai noi tehnologii precum conducere automată, conectare și sisteme de siguranță.

În plus, Mitsubishi prezintă noua abordare a designului, care ne surprinde cu o grilă frontală supradimensionată și faruri mai subțiri. Mașina are un „acoperiș plutitor” în partea din spate, unde stâlpii de susținere sunt camuflați pentru un aspect mai stilizat.

Potrivit celor de la Mitsubishi, conceptul combină „eleganța și stilul unei ședințe foto cu liniile unui SUV compact”. Reprezentanții companiei confirmă faptul că atât exteriorul, cât și interiorul conceptului dau tonul designului pentru viitoarele modele de serie.

Din punct de vedere tehnic, Mitsubishi eX Concept va dispune de un motor 100% electric. Alte detalii nu au fost făcute publice încă.
Pe lângă acest concept, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, Mitsubishi va mai dezvălui noul Outlander, Pajero sau Delicia D:5.

Citește și: