28 iun. 2011 | 10:56

All-in-one de la Mitsubishi

ACTUALITATE
All-in-one de la Mitsubishi

Conceptul de all-in-one este departe de a fi nou, e adevarat, insa Mitsubishi mai da o sansa reinventarii lui cu un nou TV creat parca pentru dormitoarele comuniste.

Mitsubishi all-in-one

Intitulat Real LCD-22BRL500, acesta este un produs disponibil momentan doar in Japonia, cu o varietate foarte mare de functii. Incepand cu hard disk-ul de 500GB, numai bun pentru inregistrat emisiunile favorite, si terminand cu Blu-ray Player-ul integrat in stand, practic aveti un media center dintr-o singura bucata. Daca mai luam in calcul si conectica care include 2 porturi HDMI, un USB si un SD Card Reader, mediile de stocare cu siguranta nu vor fi o problema, nu mai ramane decat integrarea potrivita a compatibilitatii cu formatele multimedia care circula pe internet si vom avea un succes sigur.

In ceea ce priveste panoul, vorbim in definitiv de un TV, 22BLR500 va veni cu un ecran de 22 inci HD Ready (1366 x 768) retroiluminat cu LED. Daca portul ethernet prezent pe spatele carcasei se traduce si printr-un browser decent, acest dispozitiv are toate sansele sa ajunga in mainile multor clienti.

Momentan pretul este de 1.360 dolari, iar data lansarii in tara soarelui rasare este 21 iulie.