Miracolul realității virtuale – A asistat la nașterea fiului său de la 4.000 km distanță [VIDEO]

Căștile de realitate virtuală se numără printre cele mai ”hot” gadgeturi ale momentului. Ele au devenit foarte populare printre pasionații de jocuri video, dar se pare că au și alte utilități. 

Jason Larke este un australian care a asistat la nașterea fiului său în ciuda faptului că era la 4.000 kilometri distanță când a avut loc evenimentul.

Larke lucrează ca electrician în Queensland, stat aflat la o distanță considerabilă de Perth, locul unde își are domiciliul. Acesta este plecat de acasă câte patru săptămâni la rând și se aștepta să rateze nașterea celui de-al treilea copil.

Totuși, cei de la Samsung i-au propus să facă parte dintr-un experiment. ”Când eram în luna 30 de sarcină, Jason a aflat că va trebui să lucreze în perioada în care eu urma să nasc”, a explicat Alison, soția lui australianului. Drept urmare, Klarke a primit o cască de realitate virtuală Gear VR, pentru a se putea simți aproape de familia lui în ziua specială.

Povestea cuplului și a noului membru al familiei a devenit parte dintr-o campanie publicitară pentru casca de realitate virtuală Samsung Gear VR.

Octavian Palade
12:34 15.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video