Microsoft Band este un fitness tracker demn de anul 2015

Microsoft Band este un fitness tracker demn de anul 2015

Noua brățară pentru fitness de la Microsoft a fost lansată oficial, în cadrul unui eveniment special. Se numește tot Microsoft Band, are un preț decent și este compatibilă cu toate sistemele de operare. 

Aceasta are un design nou, curbat, ceea ce arată că Microsoft a luat în considerare plângerile aduse modelului precedent, fapt confirmat și de oficialii companiei.

Designul este optimizat pentru oamenii care merg la serviciu, dar care au o viață sportivă. Microsoft Band 2 se curbează frumos în jurul încheieturii, iar ecranul cu Gorilla Glass a fost redesenat pentru a putea fi curbat.

Din punct de vedere al specificațiilor, aceasta face aceleași lucruri ca modelul precedent, cu câteva adăugiri. Acum, brățara are un barometru care poate urmări schimbările de altitudine, dar și un sistem GPS care poate funcționa chiar și atunci când brățara nu este legată la telefon, astfel încât să poți să vezi traseul pe care l-ai parcurs.

Microsoft Band înmagazinează informațiile despre toate exercițiile fizice efectuate prin intermediul sistemului Microsoft Health, răspunsul Microsoft la Health Kit de la Apple. În plus, brățară măsoara și cantitatea de oxigen inhalată, pentru o mai bună analiză a activității.

Brățara te poate ajuta și atunci când joci golf, de exemplu, datorită senzorilor care știu dacă lovești mingea mingea cum trebuie și a software-ului care îți oferă un scor la finalul antrenametului.

Microsoft Band 2 este compatibilă cu telefoanele cu Android, Windows și iOS, la prețul de 249 de dolari.

Citește și: