Un nou update la Microsoft Band face brăţara inteligentă mai utilă

Un nou update la Microsoft Band face brăţara inteligentă mai utilă

Printr-un nou update lansat pentru , brăţara inteligentă devine subit mult mai utilă pentru cei care o au sau vor să o achiziţioneze.

După ce a fost lansată oficial în luna octombrie a anului trecut, Microsoft Band a părut neglijată pentru un moment de cei de la Microsoft. Printr-un nou a devenit însă evident că nu este deloc aşa.

Cea mai recentă actualizare pentru brăţara inteligentă a gigantului din Redmond vă oferă un amalgam de funcţii noi incredibil de utile, mai ales dacă trăiţi un stil de viaţă activ. În practică, Microsoft Band continuă să fie foarte dificil de achiziţionat, dar dacă reuşiţi să puneţi mâna pe una, s-ar putea să se justifice investiţia din toate punctele de vedere.

De acum, amatorii de ciclism, indiferent dacă pedalează pe o bicicletă fixă în casă sau merg pe munte, vor avea o secţiune nouă în meniul brăţării dedicată acestei activităţi. Pe lângă o analiză detaliată a efortului cardiac şi a vitezei, întregul traseu realizat va fi imortalizat prin GPS, inclusiv cu data legate de elevaţie. O funcţie nouă intitulată quick read vă permite să vizualizaţi rapid mesaje în format text, email-uri şi alte notificări. Acestea sunt afişate cu un font de dimensiune foarte mare, iar cuvintele se perindă automat pe ecran cu o viteză sporită pentru a nu vă menţine distraşi pentru o perioadă lungă de timp.

Utilizatori de Windows Phone 8.1 care folosesc o astfel de brăţară vor putea răspunde la mesaje folosind o tastatură virtuală compactă ce prezice într-un mod foarte eficient cuvinte şi fraze utilizate des. Utilizarea asistentului virtual Cortana pentru redactarea de răspunsuri este de asemenea o posibilitate.

Tot acum, compania americană a anunţat în sfârşit lansarea SDK-ului pentru Microsoft Band ce va permite doritorilor să creeze aplicaţii menite să funcţioneze în tandem cu brăţara. Acesta poate fi descărcat de aici.

În ceea ce priveşte update-ul efectiv la micul gadget, ar trebui să nu întâmpinaţi dificultăţi prea mari în a-l instala în următoarele zile, când va fi disponibil pe întregul mapamond.

Citește și: