Metoda prin care îți vei putea proteja datele din iPhone

Metoda prin care îți vei putea proteja datele din iPhone

Un patent al celor de la Apple ne prezintă o metodă interesantă prin care vei putea avea grijă de datele din iPhone.

Compania din Cupertino ar putea implementa în curând un nou sistem de securitatea, prin care vă veți putea proteja foarte ușor datele în situații extreme. Astfel, după cum scriu cei de la Business Insider, iPhone-ul ar putea intra imediat în modul panică în cazul în care este deblocat cu un anume deget. Senzorul pentru recunoașterea amprentelor de pe iPhone 6S și 6S Plus este unul dintre cele mai rapid de pe piață, iar, conform noului patent, veți putea introduce și o amprentă de siguranță.

Odată introdusă amprenta, s-ar putea realiza o fotografie și un material video, care ar putea fi trimise imediat către o adresă de mail specificată. Fiecare dintre cele cele menționate mai devreme ar putea ulterior să ajute autoritățile în procesul de recuperare. De asemenea, scanarea amprentei de siguranță ar putea porni microfonul, iar utilizatorul ar avea posibilitatea de a înregistra descrierea unei persoane în cazul în care este atacat.

Desigur, asta nu înseamnă neapărat că Apple se va folosi de tehnologia respectivă. Compania a avut numeroase proiecte care nu au fost duse la capăt. Într-un interviu acordat celor de la Bloomberg, Tony Fadell, fondatorul Nest, a făcut o declarație extrem de interesantă în legătură cu Steve Jobs. Din câte se pare, fostul CEO Apple s-a gândit la construirea unui autovehicul încă din anul 2008. Fadell era la acea vreme vice-președinte al companiei și colaborase în trecut cu Jobs pentru crearea iPhone-ului și a iPod-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: