A doua aplicație Apple pe Play Store este deja ironizată de fanii Google

A doua aplicație Apple pe Play Store este deja ironizată de fanii Google

După cum era de așteptat, a doua aplicație Apple pe Play Store nu a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor Google.

În urmă cu ceva timp, Apple și-a lansat prima aplicație pe Google Play. Intitulată ”Move to iOS”, aceasta le face foarte uşoară viaţa celor care au un smartphone sau o tabletă cu Android şi nu vor să piardă cele mai importante date personale în cazul în care vor să adopte un iDevice. Mai mult decât atât, întregul proces nu implică utilizarea unui computer, iar amalgamul de date transferate include contacte, fotografii, filme, mesaje, apeluri recente, semne de carte din browser, conturi de email şi nu numai.

În mod evident, aplicația nu a fost primită cu brațele deschise fanii Android, care au ironizat-o prin intermediul comentariilor și care i-au acordat numeroase rating-uri de o stea. Situația nu este diferită nici în cazul celei de-a doua aplicații Apple. Aceasta poartă numele boxei portabile Beats Pill+, lansată de curând, și are rolul de a-i ajuta pe cei cu telefoane Android să interacționeze cu boxa respectivă.

Aceștia pot controla volumul și se pot folosi de funcții precum ”DJ”, prin care doi utilizatori pot accesa un dispozitiv Beats Pill+. De asemenea, există și funcția ”Stereo”, prin intermediul căreia pot fi conectate două boxe Beats Pill+, separând sunetele din partea dreaptă de cele din partea stângă. După cum scrie VentureBeat, numeroși utilizatori au ironizat aplicația, susținând că au crezut inițial că au de-a face cu o aplicație pentru medicamente. Unii dintre aceștia chiar au comparat-o, în mod ciudat, cu Google Play Music. Beats Pill+ poate fi descărcată gratuit de aici.

Citește și: