Meizu M2 Note, o nouă chinezărie de top care vă fură ochii prin specificaţii

Meizu M2 Note, o nouă chinezărie de top care vă fură ochii prin specificaţii

Cu doar câteva zile până la lansarea oficială a noului M2 Note, au început să circule pe internet specificaţiile complete pentru noul dispozitiv de top.

Se poate spune că cei de la Meizu nu sunt la fel de populari precum Xiaomi sau Gionee, dar compania chinezească a înregistrat deja câteva succesuri răsunătoare.

Un astfel de exemplu este , un gadget lansat în decembrie 2014 care se pregăteşte deja să aibă un urmaş.

Nu ştim încă dacă va purta numele Meizu M1 Note 2, Meizu Note 2 sau Meizu M2 Note. Trecând însă peste denumire, dacă specificaţiile se confirmă, acesta ar trebui să fie un smartphone care să atragă amatorii de terminale cu dimensiuni generoase. Informaţiile provin de pe site-ul GFX Benchmark, o aplicaţie de testare a terminalelor mobile care publică online configuraţia hardware aparatelor testate.

Astfel aflăm Meizu M2 Note va fi construit în jurul unui display de 5,6 inci cu o rezoluţie nativă Full HD 1080p. Partea de procesare va fi o combinaţie între un octacore MedaTek MT6753 pe arhitectură Cortex – A53, un GPU Mali-T 720, 2GB RAM şi o memorie internă de 32GB.

De captură se vor ocupa două camere de 12MP, respectiv 5MP. Nu va lipsi din ecuaţie conectivitatea LTE, în timp ce sistemul de operare va fi Android 5.1 Lollipop mascat de interfaţa proprietară Flyme OS.

Momentan, nu avem o dată de lansare oficială pentru M2 Note, dar nu ar trebui să mai dureze foarte mult până vom putea pune mâna pe unul de la operatorul preferat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: