Mașina de spălat WW8500 de la Samsung e atât de inteligentă, încât te iartă dacă ești uituc

Mașina de spălat WW8500 de la Samsung e atât de inteligentă, încât te iartă dacă ești uituc

Mașinile de spălat inteligente nu mai sunt chiar o noutate, dar e bine de știut că producătorii încă nu au renunțat la acest concept și că aduc constant îmbunătățiri.

Unul dintre cele mai noi exemple în acest sens este mașina de spălat W8500, lansată de Samsung în cadrul IFA 2015. Mașinile de spălat inteligente de la Samsung au avut mereu un design foarte futurist, iar noul model nu face excepție acestei reguli.

Mașina de spălat Samsung W8500

Cu o cuvă enormă care arată ca o gaură neagră menită să înghită petele și cu un display tactil de dimensiuni generoase, mașina de spălat W8500 de la Samsung pare să fie un must-have în casa inteligentă a viitorului (sau a prezentului).

Aceasta se conectează la smartphone pentru a-i anunța pe utilizatori când programul de spălare se termină, trimite notificări și arată fel de fel de informații legate de ciclul de spălare.

Mașina de spălat Samsung W8500

Pe lângă asta, noua mașină vine și cu câteva îmbunătățiri foarte practice, chiar dacă nu la fel de futuriste. În primul rând, este vorba de funcționalitatea Super Speed Cycle, care permite utilizatorilor să își spele un rând de haine în mai puțin de o oră.

AddWash este o altă funcționalitate interesantă. Asta oferă posibilitatea de a introduce haine în cuvă chiar în timpul unui ciclu de spălare aflat în derulare. Practic, mașina asta este atât de inteligentă încât te iartă dacă ești uituc și nu te obligă să mai aștepți o oră doar pentru că nu ți-ai băgat tricoul preferat odată cu restul hainelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: