Mașina Apple ar putea naviga singură pe străzi în câțiva ani

Mașina Apple ar putea naviga singură pe străzi în câțiva ani

În urmă cu câteva zile am auzit zvonuri potrivit cărora Apple ar vrea să construiască o mașină. Acum, mulțumită celor de la Bloomberg, avem și o posibilă dată de lansare.

Unul dintre marile visuri ale lui Steve Jobs a fost să producă o mașină sub brandul Apple. Până și Tim Cook a aruncat câteva indicii în această direcție.

Acum se pare că zvonurile sunt pe cale să devină realitate. Apple a angajat o serie de persoane care au lucrat în companii din industria automobilelor, mai exact în cadrul Tesla.

Apple ar urma să construiască o mașină autonomă, ca cele create de Google, cu motorizare electrică, ca cele create de Tesla.

Automobilul celor din Cupertino este gândit, proiectat și construit de o echipă de 200 de experți, iar angajarile continuă, compania căutând experți în robotică și tehnologii ale bateriilor.

Bloomberg sugerează că mașina Apple ar putea intra în producție în anul 2020, dar proiectul ar putea fi oricând amânat, cum s-a mai întâmplat în trecut și cu alte proiecte ale companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: