Lian Li anunţă două carcase menite să-ţi înlocuiască complet biroul

Lian Li anunţă două carcase menite să-ţi înlocuiască complet biroul

Cu un design unic şi spectaculos, cei de la au reinventat complet noţiunea clasică de desktop prin lansarea a două carcase similare cu un birou: DK-Q2 şi DK-03.

Producătorii unora dintre cele mai populare carcase de PC-uri din lume, cei de la la Lian Li se mândresc în egală măsură cu nivelul de funcţionalitate al produselor lor, cât şi cu designul original.

Deşi este aproape imposibil să mai reinventezi o carcasă de computer, încă de anul trecut, anunţa un astfel de produs similar cu un birou. Dacă prima generaţia nu părea foarte trainică şi avea o construcţie un pic firavă, acum a sosit momentul pentru versiunile îmbunătăţite. Acestea poartă numele de DK-Q2 şi DK-03, fiind două produse separate. Semnificativ mai mari decât carcasa anunţată în 2014, acestea sunt mai impozante, mai trainice şi cu picioare mult mai groase.

Asamblarea componentelor în interior se realizează într-un mod foarte facil, folosind o placă detaşabilă pe care construiţi întregul PC. Aceasta din urmă poate fi văzută în detaliu în imaginea de mai sus. Upgrade-ul ulterior este la fel de facil, fără a fi necesar un nivel avansat de cunoştinţe hardware. Întreaga configuraţie a fost gândită pentru a ascunde într-un mod cât mai estetic toate cablurile. În definitiv, acesta este un experiment de design menit să atragă privirile celor mai pretenţioşi utilizatori.

Pe partea din faţă a biroului există câteva porturi USB 3.0 accesibile cu uşurinţă, patru ventilatoare generoase de 120 milimetri şi alte câteva particularităţi menite să vă impresioneze. Dacă nu era evident că acestea nu sunt nişte carcase obişnuite, este suficient să aveţi în vedere preţurile generoase, aproximativ 4500 lei pentru DK-Q2 şi 6450 pentru DK-03.

Lian Li DK-Q2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI