Lian Li PC-Q01, un etalon de eleganță pentru carcasele Mini-ITX

Lian Li PC-Q01, un etalon de eleganță pentru carcasele Mini-ITX

Lian Li este unul din producătorii de carcase, puținii, de altfel, care folosesc în principiu doar aluminiu pentru creațiile lor.

Lian Li PC-Q01 1

Avantajele carcaselor produse de Lian Li, printre care se numără și cel mai nou model, PC-Q01 sau Mini-Q, sunt dispersia foarte rapidă a căldurii datorită aluminiului din care sunt create, și o greutate semnificativ mai redusă. Desigur, există și un dezavantaj și acela este prețul. Aluminiul este un material mai scump decât oțelul, iar producție unei astfel de carcase necesită ceva mai multă muncă datorită procesului de prelucrare a acestui material.

Lian Li PC-Q01 este un produs destinat celor care doresc un design compact, minimalist, atât pentru acasă cât și pentru birou. Carcasa deține un capac detașabil asemănător cu carcasele mai vechi, un capac care nu este modular, iar instalarea componentelor se face rapid datorită design-ului interior foarte bine gândit.

Carcasa are un volum destul de redus, de 13,3 litri, și permite doar instalarea plăcilor de bază Mini-ITX sau Mini-DTX, însă poate acomoda o sursă ATX de dimensiuni medii, și o placă grafică dual slot. Spațiul pentru unitățile de stocare este limitat la 1 x 3.5 inci și 1 x 2.5 inci pe partea frontală, și poate acomoda și două SSD-uri de 2.5 inci pe panoul de jos.

Carcasa este bine ventilată și se poate configura la interiorul acesteia, chiar și un sistem cu răcire pasivă, iar în locul spațiilor de HDD-uri nefolosite se pot instala ventilatoare cu un diametru de 120 mm sau chiar și 140 mm.

Prețul acestei carcase este în jurul valorii de 50 de euro+TVA și va fi disponibilă la începutul lunii iulie, atât pe negru cât și pe culoarea albă.

Lian Li PC-Q01 2

Lian Li PC-Q01 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: