Lian Li PC-Q19, un nou design pentru carcasele Mini-ITX

, 25 Aug, 13:51

Frumusețea unui sistem Mini-ITX vine în primul rând de la dimensiunea redusă a acestora. Lian Li, unul dintre producătorii de seamă din această industrie, vine cu o carcasă mai degrabă înaltă decât mică.

PC-Q19-main

Disponibilă în două culori, negru și argintiu, Lian Li C-Q19 este un exemplu de PC elegant, atât pentru segmentul e Home Theater PC, cât și pentru sistemele de birou. Carcasa poate acomoda o sursă de dimensiuni normale, o placă de bază Mini-ITX, 3 hdd-uri sau SSD-uri de 2.5 inci și un HDD de 3.5 inci, și chiar și o placă grafică dedicată.

Carcasa poate fi poziționată atât vertical, cu picioarele din dotare, lângă un birou, sau lângă un sistem audio, și poate sta chiar și orizontal într-un dulap special pentru echipamente audio, sau chiar sub televizor.

Prețul acestui model, Lian Li PC-Q19, va fi de aproximativ 150 de euro, fiind anunțată pentru începutul lunii septembrie. E drept, nu este o sumă foarte mică, însă produsele Lian Li sunt create din aluminiu, ce oferă atât o greutate foarte redusă sistemelor construite cu ajutorul acestor carcase, cât și o disipare foarte bună a căldurii.

lian_li_PC_Q19_1

lian_li_PC_Q19_2

lian_li_PC_Q19_3

lian_li_PC_Q19_4

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail