LG Tone+ sunt câștile inovative ce vor fi detaliate la CES 2016

LG Tone+ sunt câștile inovative ce vor fi detaliate la CES 2016
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:17 29.12.2015

Cu seria de dispozitive LG Tone, cei de la LG au dat naștere unei serii de căști revoluționare la capitolul design, iar noile LG Tone+ reprezintă cel mai nou model.

Deși mai sunt doar câteva zile până la CES 2016, unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie ce se desfășoară la nivel global, sud coreenii se pare că nu au mai avut răbdare pentru a-și anunța inovațiile ce vor face valuri în 2016. Astfel, aflăm că la Consumer Electronics Show 2016 în ianuarie vom ști toate detaliile legate de preț și disponibilitate aferente noii perechi de căști LG Tone+. Ilustrate în imaginea de mai sus, acestea sunt urmașul LG Tone Ultra HBS-810. În principiu, aceste căști sunt menite să ofere o experiență de audiție impresionantă la un preț accesibil.

LG Tone+ HBS-910, după numele lor complet, nu introduc schimbări revoluționare, în comparație cu celelalte modele din serie, dar arată foarte bine și par comfortabile. În plus, se vor asorta foarte bine cu smartphone-ul vostru, indiferent dacă este un LG, Samsung sau iPhone, datorită finisajului auriu, argintiu sau negru. Pentru o calitate îmbunătățită a apelurilor telefonice preluate prin căști, LG Tone+ incorporează un sistem format din două microfoane, ideale chiar și pentru înregistrări audio. Aceleași microfoane vor facilita anularea unei cantități semnificative din zgomotul de fond.

La o privire mai atentă, căștile sunt un pic mai subțiri și mai ușoare, fără a deveni însă firave. Sunetul emis este mai puternic datorită utilizării unui nou tip de diafragmă pentru difuzoare. Sistemul Advanced Quad Layer va spori claritatea basului și a înaltelor. Prin Tone & Talk, căștile vor face o treabă foarte bună în a vă citi mesajele în format text imediat după ce le-ați primit.

Căștile LG Tone+ vor fi disponibile începând cu luna februarie în Asia, urmând ca în Europa, America Latină și Statele Unite să ajungă la scurt timp după aceea. Prețul momentan este necunoscut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: