07 ian. 2014 | 15:45

LG SoundPlate combină inteligent un media center şi un sistem audio

ACTUALITATE
LG SoundPlate combină inteligent un media center şi un sistem audio

Gadget-urile hibride multifuncţionale sunt foarte la modă în ultimii ani, iar creaţia celor de la LG se încadrează cu siguranţă în această categorie.

lg-soundplate

LG SoundPlate combină într-un mod inteligent un sistem audio home theater 4.1, un Blu-ray Player şi foate funcţiile aferente unui Smart TV.

Poartă numele de LG SoundPlate sau LAB540W. Are un design minimalist, compact, foarte subţire, ce pare menit să suporte fără probleme un TV deasupra. Pentru că redă aproape orice tip de conţinut multimedia, s-ar putea, fără să vrea, să câştige şi titlul de cel mai subţire home cineva, la doar 39,5 milimemtri grosime. În pachet mai este inclus şi un subwoofer wireless pe care îl puteţi poziţiona oriunde în încăpere.

Indiferent cât de mare este sufrageria voastră, acest aparat ar trebui să facă o treabă foarte bună în a v-o umple cu sunet. Foloseşte magneţi de neodimium pentru difuzoare şi emite 320 de waţi. Nu mai aveţi nevoie nici măcar de un DVD sau Blu-ray Player deoarece o unitate optică este integrată în SoundPlate. Pe lângă conectivitatea Bluetooth, care vă permite să ascultaţi muzică de pe smartphone, datorită modulului WiFi integrat în carcasă, aveţi accesibilă şi toate funcţionalitatea unui Nu lipsesc multiple variante de streaming de conţinut din reţeaua locală sau de pe internet.

Disponibilă din primul trimestru al acestui an, creaţia din imagine, LG SoundPlate, va avea un preţ de 600 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele