Gadget-uri atractive în cele mai bune oferte Amazon de Black Friday

Gadget-uri atractive în cele mai bune oferte Amazon de Black Friday

Pe Amazon de Black Friday găsești reduceri atât de substanțiale, încât nici nu trebuie să-ți mai faci griji de costul transportului până în țară.

La nivel global, Black Friday este ultima zi de vineri din luna noiembrie. Doar în România, comercianții locali, în speranța că vor genera cele mai mari vânzări față de concurență, au devansat mult așteptatul eveniment cu o săptămână. Trecând însă peste aceste particularități autohtone, Amazon nu glumește când vine vorba de reduceri substanțiale de Black Friday.

Mai jos voi insista pe un set de produse disponibile pe Amazon de Black Friday și, evident, la prețuri mult mai mici decât pe piața autohtonă. Chiar și dacă veți lua în calcul costul transportului din Regatul Unit, acestea sunt unele dintre investițiile care se justifică perfect în această perioadă. Nici mai insist pe faptul că, în momentul în care comandați mai multe produse, costul transportului se împarte la toate și ofertele devin și mai atractive. Apropo, deși mai există în continuare excepții legate de livrarea anumitor produse în România, nimic din ce am găsit pe Amazon de Black Friday nu a avut această restricție.

După cum am detaliat în urmă cu câteva săptămâni în articolul Cum cumperi de pe Amazon fără comisioane inutile, toate produsele care mi-au atras atenția sunt de pe Amazon.co.uk, pentru ca atunci când faceți comandă să nu plătiți TVA sau alte taxe.

ue boom 2 amazon de blackfriday

Logitech UE Boom 2 pe Amazon de Black Friday

Una dintre cele mai bune boxe Bluetooth portabile create vreodată, UE Boom a primit un urmaș demn de toată încrederea în 2015. Intitulat UE Boom 2, gadgetul de mai sus se diferențiază de versiunea originală prin intermediul unei varietăți foarte mari de culori pentru carcasă. Autonomia a crescut la 15 ore și face o treabă foarte bună în a rezista la apă sau trânte. Funcționează fără probleme la o distanță de 30 de metri de sursa de muzică și suportă și câteva interacțiuni prin atingere. Prin câteva tap-uri pe suprafața ei, aceasta vă permite să puneți pe pauză o melodie, să continuați redarea sau să treceți la următoarea. În plus, aplicația de mobil extinde și mai mult funcționalitatea ei.

Pentru a o cumpăra cu o reducere de 24%, folosiți acest link.

BenQ TH681+ amazon de black friday

BenQ TH681+ DLP 1080p  la Amazon de Black Friday

Cea mai inspirată alegere când vine vorba de un proiector pentru consum de conținut multimedia implică să vă orientați către un model cu o rezoluție nativă Full HD. Pe lângă această abilitate și un consum redus de energie certificat Clasă A+, modelul celor de la Benq se mândrește cu un contrast de 12.000:1 și o putere luminoasă de 3200 ANSI. Are multiple intrări D-Sub și HDMI, iar rata de refresh pentru conținutul proiect este de 144 Hz.

Cu alte cuvinte, dacă erați în căutarea unui super proiect pentru cinema la tine acasă, acesta poate fi cumpărat cu o reducere de 39% de aici.

lenovo c40-05

Lenovo C40 la Amazon de Black Friday

Deși ne-am obișnuit să asociem sistemele all-in-one cu niște valori financiare destul de mari, există și foarte multe excepii de la această regulă. În acest caz particular facem referire la un Lenovo construit pe arhitectură AMD în jurul unui display Full HD de 21,5 inci. APU-ul AMD A6 tactat la 1,8 GHz este compensat de un Radeon R4, 4GB RAM și un hard disk de 1TB în această combinație atrăgătoare. cu toate că vine preinstalat cu Windows 8.1, puteți face oricând update la Windows 10.

Prețul redus aici cu 26% este cireașa de pe tort.

Linx 1010b windows 10 Amazon de Black Friday

Linx 1010B cu Windows 10 la Amazon de Black Friday

Este adevărat că Windows 10 funcționează perfect chiar și pe configurații hardware nu foarte puternice, dar nu ne așteptam să găsim una atât de ieftină. În acest caz particular, la un preț infim, veți pune mâna pe un tabletă de 10,1 inci cu tastatură tip dock. Sistemul de operare preinstalat este un Windows 10, în timp ce performanța este asigurată de cel mai noi model de Intel Atom Z3735F și 2GB RAM. Memoria internă este de 32GB, iar pachetul Microsoft Office bine preinstalat.

Cu 40% reducere, ar fi absurd să nu o cumpărați de aici.

parrot zik 2 amazon de black friday

Parrot Zik 2.0 by Starck la Amazon de Black Friday

Considerate de mulți ca fiind cele mai bune căști Bluetooth și cele mai deștepte, Parrot Zik 2.0 includ un set important de abilități în plus față de modelul lansat în urmă cu câțiva ani. Designul este în mare parte similar, dar aveți o flexibilitate mult mai mare când vine vorba de învelișul cupelor. Acestea includ diverse preseturi pentru experiențe audio diferite create de artiști renumiți, pe una din căști puteți realiza diverse gesturi, iar eficiența algoritmului de anulare a zgomotului de fond are mari șanse să vă surprindă.

Acestea sunt căști din altă ligă, iar cu reducerea de 50% de aici nu vă veți mai întâlni prea curând.

xbox one fifa 16

Xbox One 500GB cu FIFA 16 la Amazon de Black Friday

Nu trebuie să fiți experți la capitolul gaming pentru a vă fi bucurat vreodată de un joc FIFA. Mai ales când jucați împotriva unui prieten, experiența tinde să devină una dintre cele mai competitive și atractive în același timp. Oferta celor de la Amazon, care include și cea mai recentă versiune de FIFA, este una foarte specială, în condițiile în care prețul este mai mult mai mic decât cel al consolei fără nici un joc.

În situația în care un XBOX One se afla pe lista de cadouri pe care vi le doriți de sărbători, aceasta s-ar putea să fie cea mai bună soluție.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: