LG pregătește un nou smartphone cu ecran curbat: nu este un G Flex

LG pregătește un nou smartphone cu ecran curbat: nu este un G Flex
13:59 18.12.2015

Conform celor mai noi zvonuri în legătură cu LG, am putea vedea un nou dispozitiv cu ecran curbat în curând.

Una dintre cele mai interesante informații apărute de curând pe internet menționa faptul că LG ar putea renunța la linia G Flex. Aceasta pare a fi confirmată chiar de către Evan Blass, cunoscut pe Twitter drept @evleaks, care susține că viitorul dispozitiv ar putea avea un display care se curbează pe partea superioară a telefonului. Conform Phonearena, nu există foarte multe detalii în legătură cu acest lucru, și nu putem deduce decât că acesta ar urma să fie diferit de terminalele G Flex pe care le-am văzut până acum.

Curbura aceea din partea superioară ar putea fi încercarea celor de la LG de a implementa un design oarecum similar celui de pe Samsung Galaxy Note Edge. Pe partea curbată, ecranul ar putea afișa notificări de toate felurile, astfel că utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să scoată telefonul din buzunar pentru a vedea dacă au primit o notificare sau un mesaj.

Un alt telefon important pe care coreenii Îl pregătesc este LG G5. În cazul acestuia, s-ar putea renunța la spatele din piele de pe LG G4 în favoare unui design de tipul ”unibody” din metal, după cum reiese din imaginea de mai sus. Ecranul de 5,6 inci ar urma să păstreze rezoluția QHD, astfel că sunt șanse mici să vedem un flagship LG cu display 4K. De asemenea, lista de specificații ar putea include un Snapdragon 820, coreenii optând pentru cel mai bun procesor Qualcomm, nu pentru unul mai slab, așa cum au făcut cu LG G4.

Etichete:
loading...