LG G5 ar putea fi lansat în februarie: cum va arăta noul telefon

LG G5 ar putea fi lansat în februarie: cum va arăta noul telefon

LG G5, viitorul flagship al companiei coreene, ar putea fi lansat pe piață la începutul anului viitor.

În ultimii ani, LG a fost printre ultimii dintre marii producători de dispozitive Android care și-a lansat flagship-ul pe piață. În cazul viitorului LG G5, lucrurile s-ar putea schimba, după cum indică site-ul GSMArena. Astfel, noul terminal ar putea debuta în luna februarie a anului viitor, iar coreeni s-ar concentra pe două aspecte importante: camera foto și securitatea.

În ceea ce privește camera foto, am putea avea de-a face cu un senzor de 20 sau 21 de megapixeli, mult mai bun decât cel de 16 megapixeli pe care l-am văzut pe LG G4. Cât despre senzorul frontal, se zvonește că acesta ar avea nu mai puțin de 8 megapixeli, însă nu știm exact dacă LG va alege să implementeze două camere frontale, așa cum a făcut cu modelul V10, lansat de curând.

LG G5

LG ar putea renunța la spatele din piele de pe LG G4 în favoare unui design de tipul ”unibody” din metal, după cum reiese din imaginea de mai sus. Ecranul de 5,6 inci ar urma să păstreze rezoluția QHD, astfel că sunt șanse mici să vedem un flagship LG cu display 4K. De asemenea, lista de specificații ar putea include un Snapdragon 820, coreenii optând pentru cel mai bun procesor Qualcomm, nu pentru unul mai slab, așa cum au făcut cu LG G4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: