LG ne pregăteşte un nou smartphone atrăgător luna aceasta

LG ne pregăteşte un nou smartphone atrăgător luna aceasta

Chiar dacă am fost asaltaţi de lansări importante din domeniul telefoanelor în ultimele luni, cei de la LG se pare că vor să ne impresioneze cu ceva nou până la finalul lunii.

Prin intermediul imaginii de mai jos postată de oficialii LG pe pagina de Facebook a companiei, gigantul sud coreean se pare că ne pregăteşte ceva nou – ,,Something New” pe 21 septembrie. În teorie, în ultimele luni au existat multe speculaţii legate de terminale LG ce urmează să ajungă pe piaţă. Cu toate acestea, conform celor de la Nowhereelse.fr, în aces caz particular, este vorba de un gadget complet nou ce va purta numele LG Class.

La capitolul specificaţii tehnice, noul LG Class nu va fi neapărat construit în jurul unor componente de top, dar va avea un design atrăgător, oferind doritorilor o medie preţ/performanţă foarte bună. În primul rând, va avea un ecran Full HD de 5,7 inci. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie între un Qualcomm Snapdragon 615 la 1,5GHz şi 2GB RM. Cele două camere vor fi de 12 megapixeli pe partea din spate şi 5 megapixeli pentru selfie-uri şi videochat. Spaţiul de stocare de 8GB are mari şanse să nu vă fie suficient, dar îl veţi putea extinde cu uşurinţă folosind carduri microSD.

În altă ordine de idei, pe lângă LG Class, sud coreenii mai au câteva terminale atrăgătoare pe drum. Un LG Nexus 5 (2015) conform ultimelor zvonuri ar urma să fie făcut public în cadrul unei conferinţe Google ce ar urma să aibă loc pe 29 septembrie. LG V10, cu o configuraţie hardware complet necunoscută ar trebui să ajungă pentru prima oară în lumina reflectoarelor pe 1 octombrie.

Partea bună este că toate cele trei aparate sunt complet diferite unele de altele din punct de vedere estetic, încercând să se adreseze unor categorii diferite de utilizatori. Rămâne să mai aşteptăm câteva săptămâni pentru a afla toate detaliile.

lg class something new teaser

Citește și: