Nu-ți vei permite acest smartwatch din aur de la LG

Nu-ți vei permite acest smartwatch din aur de la LG

Colecția de smartwatch-uri „Urbane”, a celor de la LG , a prins foarte bine la public. Dar pentru cei care iși doresc ca accesoriile lor inteligente să atragă cât mai multe priviri, compania le oferă acum o ediție limitată a ceasului. Cu doar două schimbări majore, cei de la LG speră să-i cucerească și pe cei mai pretențioși.

Față de celelalte ceasuri din colecția „Urbane”, acesta este placat cu aur de 23 de karate și costă 1,200 de dolari. Practic, dispozitivul poate face exact aceleași lucruri pe care le fac și „frații” săi mai umili, specificațiile tehnice fiind identice. Smartwatch-ul de lux încearcă să-și justifice prețul printr-o carcasă de aur, o curea din piele de crocodil și o cutie „exclusivistă”.

„Accesoriile inteligente nu ar trebui văzute ca extensii ale smartphone-ului și ca extensii ale noastre”, a declarat vicepreședintele LG, Chris Yie. În traducere, dacă ești îmbrăcat în aur din cap până în picioare și alt tip de piele, pe lângă cea de crocodil, iți provoacă iritații, ceasul Urbane Luxe este făcut special pentru tine.

Dacă ai bani de aruncat pe un dispozitiv Android care costă 1,200 de dolari vei fi membrul unui club exclusivist. Conform celor de la The Verge, doar cinci sute de astfel de ceasuri din aur vor ajunge pe încheieturile oamenilor din întreaga lume. Acestea vor fi produse în parteneriat cu Reeds Jewelers, în Statele Unite.

Chiar dacă nu se ridică la gradul de opulență pe care îl atinge varianta placată cu aur a celor de la Apple, care are un preț de 10,000 de dolari, acesta este o variantă mai accesibilă pentru a-ți impresiona dușmanii.

Etichete: