LG G4 ar putea avea ecran curbat, conform celor mai noi informații apărute online

LG G4 ar putea avea ecran curbat, conform celor mai noi informații apărute online
15:09 10.03.2015

LG G4 ar putea fi anunțat oficial în aprilie, iar speculațiile în legătură cu marile schimbări promise de coreeni deja au început să apară.

Nu a mai rămas foarte mult timp până când coreenii vor anunța LG G4, noul lor flagship care va trebuie să concureze cu modele precum Samsung Galaxy S6 și HTC One M9. Cei de la LG deja au reușit să provoace curiozitate fanilor declarând că noul model va fi cu totul diferit față de LG G3. După cum era de așteptat, mulți au interpretat această afirmație ca pe un indiciu că LG G4 va avea un ecran curbat, la fel ca modelele din seria Flex.

lg g4

De curând, utilizatorul de Twitter @OnLeaks a publicat o presupusă imagine de presă a viitorului LG G4. Acolo, se poate vedea foarte clar spatele dispozitivului și curbura fină a acestuia. Conform celor de la Phonearena, camera prezintă o protuberanță, la fel ca iPhone 6 și Samsung Galaxy S6. În rest, nu foarte multe elemente ale design-ului par a se fi schimbat. De asemenea, noi informații indică un ecran cu o diagonală de 5,5 inci, cu 0,2 inci mai mare decât se credea până acum, și un procesor Snapdragon 810

Cu toate acestea, este puțin probabil ca LG să implementeze un ecran curbat pe LG G4. Cel mult, coreeni ar putea alege o abordare precum a celor de la Samsung, care presupune scoaterea pe piață a unei variante standard și a alteia cu ecran curbat.

Posibile specificații au fost obținute în umră cu ceva grație unui User Agent Profile  pentru un dispozitiv care avea indicativul LG-VS999. Conform celor de la Pocket-lint, display-ul LG G4 ar putea avea o rezoluție impresionantă de 2.880 x 1620 pixeli și o densitate uriașă a acestora de aproximativ 600 de pixeli pe inch. Puteți citi mai multe despre LG G4 pe Playtech aici.

Etichete:
loading...