22 sept. 2015 | 08:03

LG Class, un nou smartphone accesibil cu aspect premium

ACTUALITATE
LG Class, un nou smartphone accesibil cu aspect premium

În cazul în care ideea voastră de smartphone premium se rezumă la finisaje aurii, vă veţi bucura cu siguranţă de lansarea noului LG Class.

De câteva săptămâni au început să apară online zvonuri referitoare la un nou smartphone al celor de la LG, intitulat sugestiv LG Class. Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta nu are nici pe departe un design revoluţionar, dar aspectul general al aparatului este simplu şi frumos. Anunţat iniţial în Coreea de Sud, ţara mamă a celor de la LG, nu suntem foarte siguri că va fi disponibil şi în alte colţuri ale mapamondului, dar sunt şanse semnificative ca acest lucru să se întâmple.

În ceea ce priveşte specificaţiile, LG Class este construit în jurul unui display HD de cinci inci. La interior ascunde o combinaţie decentă ca şi performanţe formată dintr-un Qualcomm Snapdragon 410, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Spaţiul de stocare poate fi extins prin intermediul unor carduri microSD, iar camera de 13 megapixeli ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru câteva cadre impromptu în vacanţă. Este compatibil cu reţelele LTE de mare viteză, are Bluetooth, NFC, iar bateria de 2.050 mAh ar trebui să fie suficientă pentru a vă ţine departe de priză pe parcursul unei zile.

Sistemul de operare preinstalat pe LG Class va fi Android 5.1 Lollipop, cea mai recentă versiune a sistemului de operare creat de Google până la lansarea oficială a Marshmallow.  Preţul nesubvenţionat pentru micuţul gadget va fi de doar 340 de dolari după conversie, o valoare corectă având în vedere dotările.

Operatorii asiatici care îl vor avea primii în ofertă sunt SK Telecoom, LG U+ şi KT. Deşi acest detaliu este mai puţin important, este îmbucurătoare disponibilitatea smartphone-ului în culorile auriu, argintiu, albastru închis şi, în câteva săptămâni, alb.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele