LG Classic TV: V-ar placea un Smart TV retro?

LG Classic TV: V-ar placea un Smart TV retro?

a creat Classic TV, un nou Smart TV similar din punct de vedere estetic cu ceea ce puteam gasi pe piata acum 30 de ani, diferenta este grosimea.

oldschool clasic lg tv new

In ziua de azi folosim foarte multe dispozitive care nu existau nici macar in in urma cu 30-40 de ani, iar multe dintre aparatele de atunci care mai exista si astazi, evident, au suferit transformari enorme. Din categoria produselor „adaptate” fac parte televizoarele inteligente care au ca fundatie TV-urile cu tub catodic de pe vremea bunicilor. Incercand sa aduca aminte de aceea perioada a unor notiuni de design complet diferite de cele de acum, LG a lansat creatia de mai sus.

In primul rand, acest Classic TV, cum a fost numit de producator, vine intr-o singura diagonala de 32 de inci si, printre altele, incorporeaza doua rotite, pentru schimbat postul si ajustat volumul. Sub ele exista trei butoane care faciliteaza interactiunea cu intregul meniu al aparatului. Cu numele complet de LG 32LN630R, acest model vine cu toate dotarile pe care ne-am obisnuit sa le gasim intr-un televizor modern. Pe langa un panou IPS cu o rezolutie nativa Full HD 1080p, nu lipsesc porturile USB, MHL si HDMI. La prima vedere, ati fi tentati sa credeti ca elementele ,,old school” domina ansamblul si nici macar o telecomanda nu este inclusa in pachet, insa v-ati insela. Daca nu sunteti amatori de deplasari de la canapea la TV, in orice moment puteti pune mana pe telecomanda pentru a accesa continutul dorit si pentru a modifica parametrii de functionare.

La 750 de dolari, acest Classic TV se comercializeaza momentan doar in Coreea de Sud, fara nici un indiciu ca ar ajunge si in alte teritorii prea curand. Desi costa cam mult pentru o diagonala de 32 de inci, aceasta este doar o dovada in plus ca niciodata nu a fost ieftin sa fii chic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: