LG a lansat primul smartwatch Android Wear 4G

LG a lansat primul smartwatch Android Wear 4G

A doua ediție a smartwatch-ului LG Watch Urbane vine cu o serie de îmbunătățiri față de modelul precedent, printre care se numără și conectivitatea LTE.

Coreeni au lansa o nouă variantă a celui care era considerat de mulți cel mai frumos smartwatch cu Android Wear de pe piață. După cum scrie publicația Android Central, noua generația vine cu două îmbunătățiri importante față de versiunea precedentă. Mai exact, acum vom avea de-a face cu un ecran de 1,38 inci, cu 0,08 inci mai mare decât al vechiului model, care va suporta o rezoluție de 480 x 480 de pixeli. După cum probabil știți, primul Watch Urbane nu suporta decât o rezoluție de 320 x 320.

LG Watch Urbane

De asemenea, a doua generația de LG Watch Urbane aduce conectivitatea LTE în rândul smartwatch-urilor Android Wear, beneficiind și de un slot pentru cartele nano-SIM. Cu toate acestea, nu este primul model LTE al coreenilor, ei lansând o astfel o versiune similară în trecut, care rula propriul sistem webOS. Lista de specificații mai include un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 4GB pentru stocarea datelor și o baterie de 570mAh despre care LG spune că poate rezista o zi întreagă în condiții normale.

LG Watch Urbane mai beneficiază și de senzori pentru monitorizarea stresului și a ritmului cardiac. În prezent, Android Wear nu suportă conectivitatea de acest tip și difuzoarele, însă acestea ar putea fi introduse în curând, odată cu lansarea unei noi versiuni a software-ului. Pentru început, LG Watch urbane va fi disponibil doar în America și în Coreea, urmând a debuta apoi în Europa, Asia și alte piețe importante.

Citește și: