LG a lansat o tabletă aproape perfectă cu Android

LG a lansat o tabletă aproape perfectă cu Android

Noua tabletă LG G Pad 2 8.0 are toate funcţiile pe care vi le-aţi dori într-o tabletă cu Android, atât pentru acasă cât şi pentru business.

Deşi nu se mai vând ca în urmă cu 3-4 ani, ritmul de lansare al tabletelor continuă să fie alarmant. Tocmai din acest motiv, una dintre cele mai interesante tablete ale celor de la LG, anunţată fără prea multe surle şi trâmbiţe în Coreea de Sud, în urmă cu câteva zile, ar fi putut să treacă neobservată.

LG G Pad 2 8.0 nu are un nume foarte atractiv şi, dintr-un punct de vedere, nici măcar specificaţiile nu sunt impresionante. Încorporează însă un amalgam de detalii care reuşesc să te facă să întorci ochii după ea dacă ai vedea-o într-un magazin. Aveţi în vedere doar utilitatea incredibilă a portului USB host de dimensiuni standard din partea de jos a tabletei. Acesta din urmă poate fi folosit pentru o tastatură sau un mouse, un stick USB sau un controller de PlayStation 4. Ideea nu este nici pe departe nouă, dar de cele mai multe ori implica achiziţia separată a unui adaptor.

Pe lângă referinţa din titlu către ecranul IPS de 8 inci cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, această creaţie ascunde la interior un procesor Snapdragon 400 de la Qualcomm tactat la 1,2 GHz. Are 1,5GB RAM şi o memorie internă de 32GB. Cele două camere sunt de 5, respectiv 2MP. Suportă extinderea fără probleme a spaţiului de stocare prin intermediul unor carduri microSD, bateria este de 4.200 mAh, iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.0.

Cei care speră să îndeplinească sarcini de serviciu cu această tabletă, vor fi fericiţi să afle că au preinstalată suita Microsoft Office formată din MS Word, MS Excel şi MS PowerPoint. Dacă aveţi o pasiune pentru redactarea de texte folosind un stylus inovator, micuţul cu o grosime de 3,5 mm ascuns în carcasa acestei tablete va facilita nivelul de precizie pe care vi-l doriţi.

Cum s-a întâmplat şi anii trecuţi, noua tabletă LG G Pad 2 8.0 va fi lansată întâi doar în Coreea de Sud, deşi sunt şanse foarte mari să ajungă şi în SUA sau Europa în următoarele săptămâni.

LG G Pad 2 8.0

Citește și: