13 mai 2014 | 17:00

LG introduce 3 noi diagonale pentru LG G Pad

ACTUALITATE
LG introduce 3 noi diagonale pentru LG G Pad

LG își extinde gama de tablete prin noile modele LG G Pad de 7, 8 și 10 inci.

LG G Pad series 2

LG G Pad 8.3 a fost o tabletă care a atras foarte mult atenția consumatorilor, și care din căte am observat s-a vândut foarte bine. Producătorul s-a decis că, în urma succesului acestui produs, ar fi indicată introducerea unor noi modele, cu diagonale diferite de 7, 8 și 10.1 inci.

Noile tablete vin si cu o serie de funcții deja implementate pe modelul anterior, ba chiar și cu elemente ce provin de la cele mai recente smartphone-uri ale producătorului cum ar fi, QPair 2.0 și Knock Code. QPair 2.0 este funcția prin care tableta se poate conecta la smartphone-ul cu Android, cu ajutorul tehnologiei Bluetoth, pentru a primi notificări de apeluri și mesaje, la care se poate răspunde direct de pe tabletă.

Knock Code reprezintă funcția de deblocare a dispozitivului prin intermediul unui cod specific, setat de utilizator, chiar și atunci când ecranul este închis. Momentan, nu se cunosc detalii despre prețul sau specificațiile acestor noi modele, însă sun sigur că această informație va ajunge cât de curând. Mai exact, după prezentarea producătorului de la MedPi 2014, expoziție tehnologică anuală, care a început astăzi și se va termina în data de 16 mai.