LG G2 va primi Android 5.0 Lollipop: Cum arată în primele prezentări neoficiale [VIDEO]

LG G2 va primi Android 5.0 Lollipop: Cum arată în primele prezentări neoficiale [VIDEO]

LG G3 a primit primul Android 5.0 Lollipop, dar este aproape și pentru modelul G2 de anul trecut. Acum, avem două videoclipuri în care este prezentată noua versiune.

După ce a fost unul dintrei cei mai rapizi producători în actualizarea telefonului, LG pregătește Lollipop pentru G2. Telefonul încă are un hardware foarte bun, iar tot ce i-ar trebui ar fi noua versiune de Android. Interfața este inspirată de la LG G3, cel mai bun telefon al producătorului, și sud-coreenii au pus accent pe simplificare și utilitate.

Videoclipurile în care este prezentat Android 5.0 Lollipop pentru LG G2

Cel mai probabil actualizarea o să vină întâi pentru modelele comercializate în Coreea de Sud și apoi în SUA și Europa. Este, totuși, vorba de modelul din 2013 și interesul LG e mai scăzut decât în cazul G3. Ca dotări, LG G2 este și la acest moment un telefon foarte bun. Are procesor Snapdragon 800 cu patru nuclee, 2GB de memorie RAM cu 16 sau 32GB spațiu de stocare, iar camera foto este de 13 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. Bateria e de 3.000 mAh.

„Playtech“ i-a scris review-ul la momentul comercializării în România. „LG G2 este unul dintre cele mai rapide smartphone-uri de pe piață. Pe lângă asta, este cred că este cel mai complex la nivel de interfață și opțiuni, acumulând, după cum am spus, aproape toate setările posibile de pe smartphone-urile de la ora actuală. Practic, știe să facă de toate, mai puțin cartofi prăjiți“ – articolul complet e aici.

Citește și: