Landvo S6 este o clonă ieftină şi bună de Samsung Galaxy S6

Landvo S6 este o clonă ieftină şi bună de Samsung Galaxy S6
Alexandru Puiu
10:30 13.05.2015

Dacă eraţi de mult timp în căutarea unei alternative mai ieftine la Galaxy S6, similară din punct de vedere estetic, vă puteţi orienta către Landvo S6.

Nimic nu este mai simplu decât să copiezi. Mai ales când vine vorba de smartphone-uri premium, foarte mulţi producători asiatici s-au orientat către clonarea estetică a unor iPhone-uri sau telefoane Galaxy S pentru a atrage publicul cu un buget mai redus. Pentru că au trecut deja câteva luni de la lansarea noilor Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, era inevitabil să avem parte de .

Landvo S6 este un astfel de dispozitiv inspirat într-un mod ostentativ din designul unui Galaxy S6. Marea diferenţă constă însă în preţul mult mai accesibil. Doar 110 dolari costă un astfel de aparat ilustrat în imaginea de mai sus. În plus, creatorii săi au făcut eforturi pentru a integra, într-un mod cât mai plăcut, elementele de plastic ale carcasei cu marginea metalică, menită să confere dispozitivului un aspect premium. Aparent, fiecare ramă metalică a fost finisată 111 ore pentru a atinge nivelul de luciu vizibil în produsul finit.

În ceea ce priveşte configuraţia hardware, cele două camere, principală şi secundară, continuă să aibă 16, respectiv 5 megapixeli, exact ca aparatul ce a servit ca sursă de inspiraţie. La interior, SoC-ul proprietar Exynos 7420 a fost înlocuit un MediaTek MT6582 asistat de 1GB RAM şi o memorie internă de 16GB. S6 este un dual sim cu o baterie de 2.550 mAh. La bază, sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop, dar interfaţa standard este un pic modificată pentru a ne aduce aminte de TouchWiz.

 

Comentarii
loading...