L-au clonat şi pe ăsta – OnePlus One

L-au clonat şi pe ăsta –  OnePlus One

Deşi avea un aer de , OnePlus One tocmai a fost clonat şi poartă numele de Landvo L200G.

OnePlus-One-clone

Este foarte uşor să copiezi designul exterior al unui smartphone. Această realitate este evidenţiată prin amalgamul de clone care ies din China pe bandă rulantă. După ce am văzut clone de iPhone, Galaxy Note sau Galaxy S, de acelaşi tratament beneficiază acum .

De cele mai multe ori, astfel de aparate vin cu compromisuri semnificative la nivel hardware, încercând să vă tenteze exclusiv printr-un aspect estetic decent.  Landvo L200G este construit în jurul unui display TFT de 5 inci (960 x 540 pixeli) şi ascunde la interior o combinaţie dintre un procesor quad core la 1,3 GHz şi 1GB RAM.

Bateria este de 2000 mAh, în loc de 3100 în OnePlus One. Partea cea mai interesantă a aparatului constă în preţul infim de doar 100 de dolari, în contextul în care, OnePlus One, care a fost folosit ca sursă de inspiraţie, poate fi achiziţionat doar pe bază de invitaţie contra sumei de 300 de dolari.

OnePlus One are un procesor quad core la 2,5GHz Snapdragon 801, 3GB de memorie RAM şi un display IPS FullHD de 5,5 inci. Camerele de la One sunt de 13, respectiv 5 megapixeli, în timp ce Landvo L200G se rezumă la 5, respectiv 2 megapixeli. Suportul pentru carduri microSD este identic în ambele cazuri şi se limitează la 64GB.

 

Citește și: