01 apr. 2015 | 06:27

Această clonă de Samsung Galaxy S6 te va convinge că folosești telefonul real

ACTUALITATE
Această clonă de Samsung Galaxy S6 te va convinge că folosești telefonul real

Cum s-a întâmplat de altfel cu fiecare lansare importantă din ultimii ani, este inevitabilă apariţia unor clone pentru dispozitive precum sau .

Lansarea globală a noilor smartphone-uri de vârf de la Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, va avea loc începând cu 10 aprilie. Cu toate acestea, mai multe companii chinezeşti s-au grăbit deja să aducă pe piaţă propriile versiuni de Galaxy S6 definite printr-un design foarte similar cu creaţiile sud coreenilor.

Ilustrat în imaginile alăturate este un Galaxy S6 produs de o companie cu un nume cât se poate de sugestiv, No.1. Trecând însă peste numele ostentativ, rezultatul final este surprinzător de convingător, un ochi neantrenat având toate şansele să confunde acest telefon cu modelul original. Până şi rama din aluminiu, împreună cu micile perforaţii pentru porturi şi microfon, este identică cu a smartphone-ului realizat de Samsung.

chinese-galaxy-s6-clone-1-640x480

Diferenţele se vor simţi doar la o navigare rapidă prin meniu şi când vine vorba de hardware-ul intern. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un procesor MediaTek, 2GB RAM şi un spaţiu de stocare de 16 sau 32GB. În ceea ce priveşte datele celulare, dacă veţi pune mâna pe un astfel de dispozitiv, merită să aveţi în vedere că veţi fi limitaţi la conectivitate 3G, în loc de 4G.

Preţul pentru această clonă de la No.1 nu a fost făcut momentan public, dar oricum nu vă recomand să puneţi mâna pe una pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgiţi chiar şi de o investiţie infimă.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele