Kisai Link, singurul gadget purtabil potrivit oricărei ținute

Kisai Link, singurul gadget purtabil potrivit oricărei ținute

Gadgeturile purtabile au reușit să își dovedească utilitatea și chiar să provoace o oarecare dependență. Totuși, puține au reușit să îmbine moda cu tehnologia, atât de puține încât pot fi numărate pe degete ASUS ZenWatch, Moto 360, MICA și LG G Watch R. Kisai Link vrea să schimbe acest lucru. 

Problema cu gadgeturile purtabile este că arată, ei bine, ca niște gadgeturi. Sar imediat în evidență și, de cele mai multe ori, nu în sensul bun. Nu sunt gândite să completeze o ținută ci, în primul rând, să răspundă unor nevoi.

Kisai Link pune moda pe primul loc, dar nu uită nici de partea de utilitate. Este, cum zic cei de la TechCrunch, un dongle Bluetooth pe care îl porți la încheietură.

Te anunță când te sună cineva sau când primești un mesaj printr-o serie de LED-uri sau prin diverse tipare de vibrație personalizabile. Nu are ecran și poate rezista cinci zile la o singură încărcare.

Partea cea mai bună? Kisai Link vine într-un număr mare de modele, potrivite oricărui stil și oricărei ținute.

Nici nu se vede că porți un gadget și nu un accesoriu menit să îți completeze garderoba. Kisai Link va costa 79 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: