Kingston anunță cardurile perfecte pentru videoclipuri 4K

Kingston anunță cardurile perfecte pentru videoclipuri 4K

Videoclipurile 4K ocupă mai mult spațiu și au nevoie de viteze mai mari de scriere, iar Kingston lansează acum carduri potrivite acestora.

Kingston adaugă cardurile cu capacitate de 128GB, respectiv 256GB gamei SDHC și SDXC UHS-I clasa de viteză 3. Acestea garantează performanțe de minimum 30MB/s la citire și scriere și suficientă lățime de bandă pentru înregistrarea și redarea fără întreruperi a videoclipurilor în format 4K.

În condiții optime, cardurile Kingston SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 oferă viteze de 90MB/s la citire și 80MB/s la scriere, fiind de 9 ori mai rapide la citire, respectiv de 8 ori mai rapide la scriere în comparație cu cardurile SD standard cu clasă de viteză 10, conform comunicatului de presă remis “Playtech”.

Pe lângă videoclipurile în format 4K, noile carduri pot fi utilizate pentru fotografiile realizate în modul rafală sau continuu, aparate foto precum Canon 7D Mark II sau Nikon D4s nepunând mari probleme la scriere. Aceste carduri vin cu garanție pe viață și suport tehnic gratuit.

Specificatiile cardurilor Kingston

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: