Kingston se alătură revoluției 4K: lansează cardul microSD perfect pentru această rezoluție

Kingston se alătură revoluției 4K: lansează cardul microSD perfect pentru această rezoluție

Kingston a lansat un nou card microSD UHS-I de clasă 3 cu o performanță de citire de 90MB/s și 80MB/s la scriere (SDCA3). Pe scurt, filmările 4K și-au găsit un mediu foarte bun pe care să fie stocate.

Performanța noilor carduri le permite entuziaștilor și pasionaților de sporturi și aventură să capteze video-uri la calitate Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D și 4K folosind dispozitive de mici dimensiuni, precum smartphone-urile sau camerele video pentru acțiune GoPro ori de la alți producători. Transferul fișierelor video se realizează mult mai rapid datorită cititoarelor de card USB 3.0 precum Kingston MobileLite G4 sau USB 3.0 Media Reader.

SDCA3 este disponibil ca produs de sine stătător în versiuni de 16GB, 32GB sau 64GB sau ca parte a unui pachet ce include și un adaptor de card SD. Kingston recomandă folosirea celor mai noi cititoare de carduri pentru obținerea unei performanțe optime. Cardul SDCA3 este oferit cu garanție pe viață, suport tehnic gratuit și fiabilitatea Kingston recunoscută.

Cardul Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 este și rezistent la apă și șocuri, la raze X și la temperaturi extreme pentru utilizarea în orice condinții. Desigur, este compatibil cu dispozitivele microSDHC & microSDXC, dar nu este compatibil cu cititoarele standard de citire a cardurilor microSD. Dispune de garanție pe toată durata de viață a produsului și de suport tehnic gratuit. Temperaturile operaționale sunt între -25°C și 85°C.