KiBoJet este prima tastatură cu pico proiector integrat

KiBoJet este prima tastatură cu pico proiector integrat

În principiu, nu este cea mai atrăgătoare tastatură sau cea mai aerisită, dar KiBoJet va intra în istorie ca fiind prima tastatură cu

Într-o perioadă în care suntem asaltaţi cu noi gadgeturi în fiecare zi, este din ce în ce mai greu să te diferenţiezi de concurenţă. Din acest motiv, a apărut probabil prima tastatură cu un integrat.

Poartă numele de KiBoJet şi este foarte similară ca aranjament cu o tastatură de notebook, cu menţiunea că pare poate un pic mai groasă. Această particularitate estetică este cauzată de prezenţa pe marginea din spate a gadgetului a unui mini proiector. Preluând conţinutul video de la sistemul la care este conectată tastatura, e bine de ştiut că, dacă aţi reuşit să puneţi mâna pe un KiBoJet, nu veţi mai avea nevoie de un monitor separat.

Deşi era vorba de un prototip, cei de la CNET au văzut acest gadget în realitate şi au rămas foarte plăcut impresionaţi de modul său de funcţionare. Având în vedere că se poate alimenta şi de la un Intel Compute Stick, KiBoJet împreună cu mini PC-ul de la Intel pot forma împreună cel mai mic desktop portabil de pe mapamond.

La capitolul specificaţii tehnice, pico proiectorul are o putere luminoasă de 150 lumeni şi poate proiecta o imagine de până la 33 de inci în diagonală. În plus, tot în acest pachet compact şi-au mai găsit loc 2 difuzoare stereo de 3W, module Bluetooth şi WiFi.

Nu avem încă nici o idee legată de preţ, dar Sho U, producătorul KiBoJet a promis că o va aduce pe piaţă în prima parte a lui 2016.

KiBoJet Keyboard tastatura cu picoproiector

Citește și: