27 feb. 2012 | 13:59

Samsung Galaxy Beam, cu pico-Android si pico-proiector

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Beam, cu pico-Android si pico-proiector

samsung-galaxy-beam

Chiar daca nu este vorba de un nou terminal din seria Galaxy S, cei de la Samsung par totusi neobositi in a anunta terminale interesante, acum Galaxy Beam.

E adevarat, are doar Android 2.3, un display WVGA de 4 inci si un procesor dual core la 1 GHz, insa vine cu o abilitate speciala: integreaza un pico-proiector, poate chiar cel mai pico dintre toate! Cu o tehnologie DLP nHD si o rezolutie de 630 x 360, puterea luminoasa a proiectorului din Galaxy Beam este de 15 lumeni. Terminalul per ansamblu are 12,5 mm, specificatie care il transforma in cel mai subtire smartphone cu proiector gata de lansare catre publicul larg.

Are o baterie de 2000 mAh, o putere destul de mare pentru un smartphone obisnuit, insa avand in vedere ca vorbim de un proiector in carcasa, proabil ca respectiva bateria se evapora destul de repede. In specificatii, Samsung spera la peste 3 ore de proiectie pe o singura incarcare, din pacate fara a impresiona neaparat la calitate imaginii, chiar si daca vorbim de o camera semi iluminata.

Daca tot are fata si dimensiuni de telefon, Galaxy Beam merita totusi luat in considerare de amatorii de gadgeturi…