Jocurile de PC vor ajunge pe Xbox One

Jocurile de PC vor ajunge pe Xbox One

Oficialii Microsoft au confirmat recent că se străduiesc ca în viitor să vă puteţi juca jocurile de PC pe Xbox One, aşa cum vă puteţi juca acum jocurile de Xbox One pe Windows 10.

Deşi Windows 10 introduce un amalgam de funcţii utile, amatorii de gaming s-ar putea să beneficieze de cele mai multe veşti bune odată cu această lansare. Nu de alta, dar după ce am aflat în urmă cu câteva săptămâni că toţi posesorii de Xbox One vor putea face streaming de jocuri de pe consolă pe PC, prin reţeaua locală din casă, se pare că în curând va fi valabil şi reversul. Aveţi un sistem de boxe mai impozant şi un TV de mari dimensiuni în sufragerie conectat la Xbox One, nu este deloc exclus să le folosiţi pentru a vă juca titlurile instalate pe PC.

Această nouă abilitate ipotetică a consolei în tandem cu un computer care rulează noul sistem de operare Microsoft a fost confirmată în urmă cu câteva zile de Phill Spencer pentru The Verge. Dacă respectivul nume vă este străin, merită să aveţi în vedere că Spencer este directorul din cadrului gigantului din Redmond responsabil de divizia Xbox. ,,Înţelegem că dacă veţi vrea să mergeţi de pe PC către Xbox, avem nevoie ca tastatura şi mouse-ul să funcţioneze perfect [pe consolă] pentru a vă juca acele jocuri. În ceea ce priveşte direcţia către care vrem să merge cu platforma, acestea sunt cu siguranţă pe lista lucrurilor pe care vrem să le facem.

Cu alte cuvinte, Phill Spencer a confirmat că putem începe să ne facem speranţe referitor la rularea de jocuri de PC pe Xbox One. În mod evident, mai sunt multe etape de parcurs şi funcţii de finisat pentru materializarea acestui concept şi pentru obţinerea unei experienţe stabile şi fără întreruperi, dar provocarea este binevenită. ,,De fapt este un pic mai dificil să encodezi conţinut video de pe partea PC-ului către Xbox, dar provocare este bună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: