Jawbone își imbunătățește brățările pentru fitness

Jawbone își imbunătățește brățările pentru fitness
09:42 10.09.2015

După ce americanii de la Jawbone au fost criticați pentru slaba funcționalitate a brățărilor pentru fitness, aceștia susțin că și-au reparat greșelile odată cu noua actualizare adusă produselor din gama acestora.

„Practic, înlăturăm toate lucrurile pe care oamenii le-au urât.” , au declarat cei de la Jawbone la IFA 2015.

Cei de la Engadget susțin că atunci când au făcut primul review pentru brățara Up3, au catalogat-o ca fiind un „dispozitiv împachetat în dezamăgire”. Brățara ar fi avut potențialul de a fi folositoare, dar execuția lăsa de dorit. De aceea, compania și-a petrecut ultimele luni lucrând din greu la un nou design, și o actualizare a firmware-ului. Astfel, Jawbone speră ca produsele sale să fie mult mai atractive pentru noii cumpărători.

Una dintre cele mai mari probleme întâlnite la modelul Up3 era constituită de faptul că dispozitivul monitoriza funcțiile inimii doar atunci când te trezeai. Compania a susținut inițial că o singură măsurătoare pe zi este cel mai bun indice asupra sănătății inimii tale, iar dacă brățara ar monitoriza continuu, nu ar da rezultate prea precise.

Cu noua actualizare a firmware-ului, brățara va măsura bătăile inimii pe întreaga durată a zilei. Aceasta înregistrează datele de fiecare dată cânt te așezi și verifică funcționalitatea inimii tale o dată la douăzeci de minute. Jawbone asigură că aceste schimbări nu vor afecta autonomia bateriei și că va rămâne la fel de rezistentă ca până acum.

În plus, odată cu noua actualizare, care se aplică și la modelul Up2, nu vei mai fi nevoit să atingi capacul dispozitivului ca să activezi sau dezactivezi modul de monitorizare al somnului. Jawbone susține că de acum brățara va detecta singură faptul că ai adormit, și asta chiar foarte repede, la doar câteva secunde după ce te-a luat somnul.

Compania a primit de asemenea comentarii negative cu privire la cureaua brățării, care acum vine în forma unei funii care se înfășoară în jurul mâinii. În plus, gama de culori a fost actualizată, fiind adăugate alte două culori: nisipiu și roz pal.

Cu toate modificările, prețul rămâne totuși neschimbat. Up3 va costa în continuare 180 de dolari, iar Up2 doar 100. Ambele brățări sunt disponibile la precomandă în magazinul online al celor de la Jawbone.

Etichete:
loading...