IWC Connect, gadgetul care transformă orice ceas într-un smartwatch

IWC Connect, gadgetul care transformă orice ceas într-un smartwatch

Încercând să nu renunţe la formatul clasic de ceas mecanic, cei de la IWC au anunţat un gadget intitulat IWC Connect ce vă transformă cronograful într-unul inteligent.

La ora actuală, cea mai mare dilemă a producătorilor de ceasuri de pe întregul mapamond, indiferent de vechimea în industrie, ţine de smartwatch-urilor. Popularitatea în continuă creştere a acestei familii de dispozitive a generat un hype în piaţă ce nu mai poate fi ignorat.

Recenta lansare a popularului Apple Watch a provocat şi mai mult giganţi precum Tag Heuer, , Swatch, Frederique Constant şi alţi să ia o decizie. Frederique Constant a decis, de exemplu, să lanseze ceasuri clasice cu abilităţi de monitorizare a efortului fizic. pentru a produce un smartwatch de lux până la finele acestui an.

Acum, în centrul atenţiei vin cei de la IWC. Un alt producător de ceasuri elveţiene de lux, IWC a anunţat că prin intermediului gadgetului IWC Connect încearcă să-şi facă simţită prezenţa într-un domeniu aflat în continuă expansiune. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, acesta din urmă este un gadget de dimensiuni mici ce-şi găseşte loc pe catarama unui ceas clasic. Astfel, vă puteţi bucura de designul consacrat al unuiceas, dar și de interacţiunea cu telefonul din buzunar pentru preluarea de notificări şi de monitorizarea efortului fizic printr-un amlgam de senzori dedicaţi.

Nu avem încă un set de specificaţii detaliate pentru IWC Connect, un preţ orientativ sau o dată de lansare, dar se pare că nu vom fi nevoiţi să aşteptăm mai mult de câteva luni până când acesta va ajunge pe piaţă. Ca urmare, dacă staţi în balanță vizavi de achiziţia unui ceas premium cu abilităţi smart, în curând s-ar putea să găsiţi răspunsul într-o astfel de soluţie.

Citește și: