Îți transpiră mâinile? Înseamnă că-ți place de cineva pe Tinder

Îți transpiră mâinile? Înseamnă că-ți place de cineva pe Tinder
08:56 15.12.2015

În cazul în care vreți să duceți experiența găsirii unui partener pe Tinder la un alt nivel, un nou sistem folosește transpirația din palmă pentru a vă spune de cine vă place.

Deși este aproape imposibil la ora actuală să nu fi auzit de Tinder, merită să percepeți acest progrămel ca pe un mod foarte facil pentru a întâlni persoane străine cu care să socializați. În fața ochilor vi se perindă un flux de imagini pe care voi îl parcurgeți printr-un swipe la stânga dacă nu vă place de o persoană sau printr-un swipe la dreapta pentru a vă manifesta interesul. Dacă respectiva persoană, la rândul ei, a făcut un swipe la dreapta, puteți iniția un dialog.

În încercarea de a perfecționa modul în care se desfășoară interacțiunea pe Tinder, un student la Universitatea din New York, Nicole He a creat True Love Tinder Robot. Proiectul ilustrat în imaginea de mai sus a făcut parte din cursurile de Physical Computing și Computational Media. Acesta are mai mai multe componente, precum un braț robotic, un modul text-to-speech, un senzor galvanic pentru pielea mâinii, un difuzor și alte câteva care nu sunt la fel de evidente.

Modul de funcționare este cât se poate de simplu și nu implică nici un fel de efort din partea utilizatorului. O persoană nu trebuie decât să-și țină mâinile pe o suprafață cu un senzor galvanic pentru măsurarea transpirației, iar calculatorul se va ocupa de restul acțiunilor. Pornind de la conductanța electrică cauzată de umiditatea din palmă, mâna robotică va face un swipe la dreapta sau la stânga pe principiul că vă emoționați mai mult dacă vă încântă fizionomia unei persoane. Dacă imaginea de profil a unei persoane nu obține nici un răspuns fiziologic din partea palmelor voastre, va fi executat un swipe către stânga.

În altă ordine de idei, este greu de spus dacă un astfel de sistem este perfect, având în vedere, printre alte, că nivelul de transpirație variază foarte mult de la o persoană la alta. În orice caz, dacă vă încăntă idee, mai multe detalii găsiți pe pagina web a creatorului.

loading...