Noile probleme cu iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au legătură directă cu producția

Noile probleme cu iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au legătură directă cu producția

Cei de la Apple se pare că nu pot avea deloc linişte când vine vorba de calitatea construcţiei noilor lor telefoane, .

iphone-6-and-iphone-6-plus

După bendgate, se pare că cei de la Apple se pregătesc să întâmpine un alt scandal de proporţii astronomice legat de noile lor smartphone, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Acesta s-ar putea să fie însă un pic mai grav decât primul.

Deşi s-a dovedit că are mai mult de un grăunte de adevăr, foarte mulţi s-au lămurit că pentru a îndoi un astfel de smartphone este necesar şi un pic de efort fizic. În cazul noi probleme sesizate de mai multe publicaţii din Coreea de Sud, factorul uman lipseşte cu desăvârşire. Iniţial a fost vorba de mai mulţi posesori de iPhone 6 Plus cu o capacitate de 128GB care s-au enervat teribil că noul lor aparat se blochează şi reporneşte la intervale de timp arbitrare. S-a crezut iniţial că este vorba de o problemă software, dar din câte se pare, controller-ul de memorie ar putea fi defectuos. S-a pus până şi problema întoarcerii în garanţie a unui număr mare de aparate, deşi oficialii companiei s-au grăbit să nege respectivele zvonuri.

Din păcate, problema se pare că este una cât se poate de reală şi nu este limitată doar la modele de iPhone 6 Plus, ci şi iPhone 6. Au apărut online rapoarte de mai mai multe exemplare de iPhone 6 cu o capacitate de 64 de GB ce au început să ilustreze aceleaşi probleme de stabilitate. O parte din problemă va fi remediată prin intermediul unui update iminent la iOS 8.1.1. Intern însă, există mai multe indicii cum că Apple ar plănui să facă tranziţia la alte module de memorie NAND flash pentru continuarea producţiei.

Citește și: