Când va fi lansat iPhone 6S

Când va fi lansat iPhone 6S

În ultima vreme am auzit destul de multe zvonuri legate de iPhone 6S. Cel mai recent vorbește despre data de lansare a acestui telefon.

Au trecut numai câteva zile de la WWDC, cea mai recentă conferință Apple. Atunci am văzut cea mai recentă versiune a sistemului de operare iOS, dar și noua versiune a sistemului pentru ceasul Apple Watch.

Totuși, știm cu toții că bijuteria coroanei Apple este iPhone-ul. Cel mai așteptat smartphone al anului se pare că ar fi primit o dată de lansare, iar aceasta ar fi apărut într-un email al operatorului Vodafone.

Vestea vine de la Mobile News, site care susține că Vodafone a scris că va începe să accepte precomenzi odată cu lansarea oficială a iPhone 6S. Operatorul ar fi scris în email și respectiva dată și, dacă informația este corectă, am putea vedea noile telefoane Apple pe 25 septembrie.

iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor avea display-uri cu rezoluții full HD, respectiv QHD, procesoare Apple A9 și mai multă memorie RAM. Spațiul de stocare ar putea varia între 16 și 128GB.

O altă mare schimbare la cele două terminale va fi camera foto. Aceasta va avea 12MP, față de cei 8MP pe care i-am tot văzut de la iPhone 4S încoace.

 

Etichete: