iPhone 6s apare în primele poze neoficiale

iPhone 6s apare în primele poze neoficiale

iPhone 6s va fi lansat în toamnă, asta e cert, dar până atunci va trebui să ne bazăm pe zvonuri pentru a afla ce pregătește Apple. Cum e vorba de o versiune intermediară, schimbările nu sunt mari, dar aceste poze neoficiale ne arată la ce să ne așteptăm.

După cum s-a întâmplat în ultimii ani, Apple lansează un iPhone radical schimbat la fiecare doi ani. Ultimul a fost cel de anul trecut, iPhone 6 cu versiunea Plus, astfel că pentru anul acesta vom vedea doar o versiune s. Acum, apar primele poze neoficiale foarte bune cu iPhone 6s.

Deși s-a zvonit că noul iPhone va avea un sistem dual camera pentru a-ți permite refocalizarea imaginilor, cum a avut HTC cu One M8, se pare că nu va fi cazul de așa ceva. Pozele furnizate de 9to5mac ne arată că este o singură cameră, alături de care stă blițul. De asemenea, liniile antenelor vor fi prezente ca la modelul precedent.

Se știe atitudinea destul de conservatoarea a Apple în ceea ce privește modelele s, după cum s-a văzut pe iPhone 4S și iPhone 5s, așa că ai putea foarte bine confunda un iPhone 6s cu un iPhone 6. Baza arată la fel, cu găurile pentru difuzor și cu mufele pentru căști și încărcător, iar butoanele sunt în aceleași poziții.

În caz că vrei iPhone, cel mai bine aștepți toamna și cumperi un iPhone 6. De asemenea, iPhone 5s este încă disponibil la magazine, la fel și iPhone 5c, modele vechi, dar dacă nu ai nevoie de prea multe resurse, își fac treaba. Procesorul de pe cel nou va fi îmbunățit, la fel și camera foto, dar nu va fi un salt atât de mare încât să sesizezi. Totuși, rămâne să vedem anunțul oficial al Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI