iPhone 6 pentru snobi: Telefonul din aur este în oferta Goldgenie

iPhone 6 pentru snobi: Telefonul din aur este în oferta Goldgenie

În cazul în care iPhone 6 vi se pare un smartphone prea ieftin şi accesibil tuturor, există în permanenţă posibilitatea să vi-l cumpăraţi cu o carcasă din aur masiv.

Tocmai pentru că preţul aurului nu pare să scadă prea curând, în continuare vor avea o aură de exclusivitate toate gadgeturile cu o carcasă realizată din aur masiv. În această categorie intră şi cea mai recentă creaţie a celor de la .

Dacă modelul de iPhone 6 ilustrat în imaginea de mai sus vi se pare mai auriu decât cel creat oficial de Apple, această particularitate se datorează faptului că vorbim despre un cu totul alt produs. Acesta poartă numele de iPhone 6 Elite Year of the Goat Limited Edition. Dacă referinţa din titlu nu vă spune nimic, merită să aveţi în vedere că e menită să celebreze Anul Caprei, în conformitate cu simbolul aferent anului 2015 în calendarul chinezesc.

Nu este prima oară când cei de la Goldgenie au creat astfel de produse în serie limitată şi, mai mult decât atât, acesta e unul dintre cele mai accesibile. În urmă cu câteva săptămâni, a fost anunţat oficial un iPhone 6 Diamond Ecstasy Edition cu o carcasă ostentativ de opulentă şi inaccesibilă. Acesta costă 3,1 milioane de euro, după cum scrie „Adevărul“, și ajunge să fie cel mai scump din istorie.

Trecând însă peste motivele pentru care v-aţi dori un astfel de telefon, merită să ştiţi că poate fi achiziţionat de pe site-ul producătorului la doar 3.575 de euro pentru varianta de 64GB. Dacă spaţiul nu vă este suficient, puteţi oricând să vă orientaţi către modelul cu 128GB memorie internă la 3.845 de euro. Ca bonus, fiecare iPhone 6 din aur masiv va fi livrat într-o . Pentru partea din faţă a telefonului, fără nici un cost suplimentar, puteţi opta pentru o ramă albă sau neagră a ecranului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: